Alpe d’HuZes

TEAM HABENU-VAN DE KREEKE
De beklimming van je leven, voor het leven van een ander

Alp d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, alleen of
in een team, geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen we op 1 juni 2017 tot maximaal zes keer de legendarische Alped’Huez. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Met het geld dat we hiermee inzamelen, financiert Alped’HuZes projecten die uiteindelijk de grootst mogelijke voordelen opleveren voor patiënten die kanker hebben of het in de toekomst krijgen. Alle gelden gaan naar KWF Kankerbestrijding en worden gestort in een apart fonds op naam,
Alped’HuZes/KWF-fonds.

Ons doel is dan ook om minimaal € 25.000,00 bij elkaar te verzamelen en dit te doneren aan het KWF-Fonds.

Iedere donatie klein of groot is natuurlijk welkom.

Wij hopen dan ook dat iedereen onze actie wil steunen met een sponsoring naar draagkracht. Alleen met veel geld is het mogelijk om onderzoek te doen naar de bestrijding van deze vreselijke ziekte. Aangezien 1 op de 3 mensen kanker krijgt is het immers dichterbij als dat we ons vaak
realiseren!”

Missie Alped’HuZes
Onze missie is het bevorderen en ondersteunen van (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. Iedereen die hieraan meedoet of meehelpt, kan daar trots op zijn. Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?

De deelnemers zijn;
Frank Aendekerk, Michel Brouwers, Kevin Monse, Peter Harings, Andre Vliex, Marco James,
Maurice Maasen, Nic Bogaerts en René Knols

Ploegleider, Serge Vreuls

Lever je ons ook een kleine financiële bijdrage ?
Dit kunt je doen via www.opgevenisgeenoptie.nl vervolgens klik je op deelnemers en ga je via de link actiepagina’s 2017 naar doneer nu. Klik op steun een deelnemer of team Habenu – van de Kreeke en toets onze namen in.

Meer informatie over de Alped’Huez is te vinden op de onderstaande link.
http://www.opgevenisgeenoptie.nl/over-alpe-dhuzes/missie. Uitgebreide informatie over geldbesteding vind je op http://www.opgevenisgeenoptie.nl/onderzoek.

Alvast bedankt voor jullie donatie!

alpedhuzes-klik-hier-teampagina