Blog

Residentie ‘De kering’ in Lommel

In opdracht van Loomess BVBA, dhr. Jacques Loomans en dhr. Noël Essers, te Lommel heeft D&A Architecten een ontwerp gemaakt voor de realisatie van 23 appartementen en 3 winkelruimtes met een ondergrondse parkeergarage. In een van de winkels is een H&M store gevestigd van +/- 1500 m2 winkeloppervlakte.

Wij als Habenu-van de Kreeke waren verantwoordelijk voor de ruwbouwwerken met beperkte afwerking.

Riool onder de wetering bij Teeffelen ligt er weer pico bello bij

OSS – Binnenkort stroomt al het afvalwater uit Oss weer door het hoofdriool via Teeffelen naar de rioolwaterzuivering in Oijen. Nu gaat dat tijdelijk via een bypass boven de grond van 600 meter buizen.

 

Voorman David Mommart laat zien op de foto dat de koker van 25 centimeter dik gewapend beton netjes is schoongemaakt en opgeknapt. In de verte loopt het riool onder de Hertogswetering door.

In etappes pakt Waterschap Aa en Maas het 4,3 kilometer lange stamriool van Oss naar Oijen aan. Het riool is aangetast door gassen. Onder de wetering hoopt zich bovendien veel vuil op en er blijft veel vet kleven. Eind 2013 was het eerste stuk al onder handen genomen, de laatste vijfhonderd meter naar de rioolwaterzuivering.

Met deze fase is twee miljoen euro gemoeid. Het totale project kost tussen 10 en 15 miljoen euro. Het hoofdriool heeft een enorme capaciteit: het kan  10.000 kuub afvalwater per uur doorsluizen. Pompen zijn daarbij niet nodig. Het riool kent een minimaal verval van twee meter over een lengte van 4,3 kilometer.

Bron: https://www.bd.nl/oss/riool-onder-de-wetering-bij-teeffelen-ligt-er-weer-pico-bello-bij~af12b325/

Afscheid Bas van de Kreeke als voorzitter VKW Limburg

Afgelopen maandag heeft Bas afscheid genomen als voorzitter van VKW Limburg. Bas is drie jaar voorzitter geweest van deze mooie werkgeversorganisatie waar meer dan 2000 eindbeslissers bij aangesloten zijn.

Tijdens het afscheid zijn er vele mooie woorden gezegd over de inzet van Bas als voorzitter. Ook hebben ze een filmpje gemaakt waarin een aantal mensen een mening geven over Bas.

 

Bas nogmaals, namens alle collega’s, bedankt voor jouw inzet als voorzitter bij het VKW. Daardoor heeft ons bedrijf een enorm netwerk en extra naamsbekendheid gekregen in heel Vlaanderen.

Namens de Directie,
Rene, Serge, Ron

Habenu-van de Kreeke nu ook in Eindhoven

Habenu-van de Kreeke Vastgoedservice is een modern en klantgericht service bedrijf voor alle renovatie, onderhoud- en herstellingswerkzaamheden aan huizen en gebouwen. Habenu-van de Kreeke heeft de laatste jaren een groei doorgemaakt van meer dan 25% per jaar, vooral door het toevoegen van een aantal vaste klanten. Om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is Habenu-van de Kreeke Vastgoedservice vanaf nu ook in Eindhoven gevestigd.

Er is een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Loomans Bouwbedrijf te Eindhoven. Loomans Groep is een derde generatie familie bedrijf met 2 hoofdactiviteiten; bouw en betonboringen. Door de samenwerking beschikt Habenu-van de Kreeke onmiddellijk over een team van ervaren vakmensen en een lokaal netwerk van onderaannemers en leveranciers.

Met de vestiging in Eindhoven en samenwerking met Loomans Bouwbedrijf wordt er een volgende stap in de uitbreiding en groei van de dienstverlening gezet. De groei zal zich de komende jaren vooral in Eindhoven en Vlaanderen bevinden.

De klanten worden tot op heden al bediend vanuit de vestigingen in Nuth (Nl.), Beringen(B) en de nevenvestiging in Roermond (Nl.).

Hoe krijgen wij iedereen mee in het veranderingsproces

Wij passen al heel wat jaren met succes LEAN-methodieken toe op onze werven en in onze (administratieve) processen. We zijn steeds op zoek naar bouwpartners die met ons willen zoeken naar continue verbetering om te komen tot een betere klantwaarde. Meld je aan via PM (info@vandekreeke.eu of info@habenu-vandekreeke.com)

Kampioen OLS (bedrijven) 2017

Op zaterdag 24 juni heeft het team van Habenu-Van de Kreeke het bedrijvenschuttersfeest gewonnen. Van de maar liefst 107 deelnemende bedrijven wist het team bestaande uit John Cregten, Angelo Ummels, Roger Slob en Serge Vreuls “d’n Um” voor bedrijven in de wacht te slepen. Een fantastische prestatie waarbij Habenu-Van de Kreeke in sportief opzicht wederom grootse prestaties laat zien.

Mannen, van harte proficiat met deze mooie prestatie!!

 

Renovatiewerken Paul Trazensterstraat

De woning wordt gerenoveerd op 3 peilers: energie, comfort en toegankelijkheid. Enerzijds worden maatregelen genomen om het energieverbruik in de woning te verminderen (isolatie hoofdwoning, BEN-unit), anderzijds wordt de woning uitgerust met PV-panelen en zonneboiler.

Om het leefcomfort in de woning te verbeteren, worden o.a. keuken en badkamer vernieuwd, woonkamer verruimd en ruimtes heringedeeld.

De toegankelijkheid van de woning wordt verbeterd door het plaatsen van een nieuwe trap, alsook het wegnemen van drempels in de woning.

Zowel de inkomhal als de leefruimte worden uitgebreid. Een nieuwe unit wordt hiertoe aangebouwd waarin enerzijds meer leefruimte, en anderzijds een ruime inkom tot de woning wordt voorzien. Hiernaast huisvest de unit ook de technische ruimte die vanaf de buitenzijde van de woning bereikbaar is en waarin o.a. gascondensatieketel en ventilatiesysteem reeds zijn ingebouwd.

Na een zorgvuldige voorbereidingsperiode waarbij meer dan 20 partners betrokken waren,  zijn de renovatiewerken aan de woning deze week gestart.

Klik hier om de blog te lezen

Klik hier voor foto’s