Alpe d’HuZes

TEAM HABENU-VAN DE KREEKE
De beklimming van je leven, voor het leven van een ander

Alp d’HuZes is een sportieve actie waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend, alleen of
in een team, geld inzamelen voor kankeronderzoek. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ hebben we op 1 juni 2017 tot maximaal zes keer de legendarische Alped’Huez beklommen. Het is de beklimming van je leven, voor het leven van een ander.

Met het geld dat we hiermee hebben ingezameld, financiert Alped’HuZes projecten die uiteindelijk de grootst mogelijke voordelen opleveren voor patiënten die kanker hebben of het in de toekomst krijgen. Alle gelden gaan naar KWF Kankerbestrijding en worden gestort in een apart fonds op naam,
Alped’HuZes/KWF-fonds.

Ons team heeft een bedrag van +/- €25.000,- bij elkaar “gefietst”. Nogmaals dank aan onze helden die dit bewerkstelligd hebben.

Missie Alped’HuZes
Onze missie is het bevorderen en ondersteunen van (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. Iedereen die hieraan meedoet of meehelpt, kan daar trots op zijn. Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?

De deelnemers waren;
Frank Aendekerk, Michel Brouwers, Kevin Monse, Peter Harings, Andre Vliex, Marco James,
Maurice Maasen, Nic Bogaerts en René Knols

Ploegleider, Serge Vreuls

Uitgebreide informatie over geldbesteding vind je op http://www.opgevenisgeenoptie.nl/onderzoek.

Dank aan alle mensen die ons gesteund hebben bij dit initiatief.