Bas Van de Kreeke verlengt mandaat niet

De aanstelling van een nieuwe voorzitter wil ook zeggen dat Bas van de Kreeke na een eerste ambtstermijn van 3 jaar de fakkel doorgeeft. “Met spijt in het hart heb ik uiteindelijk besloten niet te gaan voor een tweede termijn”, zegt hij. “Ik heb dit 3 jaar erg graag en met veel gedrevenheid gedaan. Waarbij ik bijzonder veel voldoening heb gehaald uit de contacten met de VKW Limburg-leden. Zij maken onze vereniging tot wat ze is. Dat ik mijn steentje kon bijdragen aan hun succes, is steeds mijn drijfveer geweest. Het klikt bovendien ook erg goed met de door mij aangestelde nieuwe gedelegeerd bestuurder Ruben Lemmens. Maar nieuwe business-opportuniteiten en bijkomende professionele uitdagingen binnen m’n eigen bouwbedrijf en mijn start-ups vragen erg veel operationele aandacht. Wel blijf ik graag actief binnen het VKW Limburg-bestuur om zo m’n schouders te blijven zetten onder deze fantastische organisatie. Met Marc Meylaers als m’n opvolger heb ik er alle vertrouwen in dat VKW Limburg in erg goede handen is en de toekomst van de organisatie is verzekerd.”

Ruben Lemmens, gedelegeerd bestuurder VKW Limburg: “M’n dank en appreciatie gaat in eerste instantie uit naar afscheidnemend voorzitter Bas. Ik vond het een eer om intens met hem te hebben mogen samenwerken en wens zijn opvolger uiteraard hetzelfde succes toe.”

Bron

 

IMG_1502