Habenu-van de Kreeke groeit ook tijdens corona crisis

Habenu- van de Kreeke blijft ook tijdens de coronacrisis groeien. Zo heeft het bedrijf afgelopen vrijdag een overeenstemming bereikt met Sanhebec uit Lanaken. Habenu – van de Kreeke heeft het bedrijf strategisch overgenomen en zal per 1-6-2020 vier medewerkers aan het eigen personeelsbestand toevoegen.

Sahnebec is een allround onderhoudsbedrijf met een specialisatie op het gebied van verbouwingen en installatietechniek. Huub Heskens, de eigenaar van Sahnebec, zal voorlopig samen met Roger Slob het bedrijf en de personeelsleden aansturen vanuit het kantoor in Lanaken. Onderdeel van Sahnebec is TX Design Studio, zij zijn geen onderdeel van de overname en blijven hun diensten zelfstandig, zoals klanten dat van hun gewend zijn, aanbieden.

Ron Habets (directeur): “Deze overname past binnen onze strategie om te groeien in vastgoedservice, die wij als dienstverlener in de bouw aanbieden. Wij groeien al jaren door verbindingen te leggen. We zoeken en vinden kleine maar sterke familiebedrijven met dezelfde waarden als de onze. We integreren snel en efficiënt de backoffice, zonder het ondernemerschap dat eigen is aan deze bedrijven te kort te doen.”

De kersverse CEO, Serge Vreuls: “Dit is een uitzonderlijke en moeilijke tijd, maar “Ik ben verheugd dat onze aandeelhouders blijven investeren in de toekomst. Wij willen graag sterk groeien in professioneel onderhoud van huizen en gebouwen.”

Habenu – van de Kreeke en Van de Kreeke hebben vestigingen in Nederland en België en is een vertrouwde naam in de bouwwereld. Het bedrijf is ‘Veelzijdig in Bouw’ en werkzaam in de wegenbouw, bouw, infrastructuur en vastgoedservice. Waar zij oplossingen bieden voor professionele opdrachtgevers die werken aan een betere (duurzamere) omgeving.

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke bundelen samen meer dan 140 jaar aan ervaring. De bedrijvengroep heeft 220 medewerkers en zet 60 miljoen euro om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland.