Habenu-van de Kreeke nu ook in Eindhoven

Habenu-van de Kreeke Vastgoedservice is een modern en klantgericht service bedrijf voor alle renovatie, onderhoud- en herstellingswerkzaamheden aan huizen en gebouwen. Habenu-van de Kreeke heeft de laatste jaren een groei doorgemaakt van meer dan 25% per jaar, vooral door het toevoegen van een aantal vaste klanten. Om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is Habenu-van de Kreeke Vastgoedservice vanaf nu ook in Eindhoven gevestigd.

Er is een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Loomans Bouwbedrijf te Eindhoven. Loomans Groep is een derde generatie familie bedrijf met 2 hoofdactiviteiten; bouw en betonboringen. Door de samenwerking beschikt Habenu-van de Kreeke onmiddellijk over een team van ervaren vakmensen en een lokaal netwerk van onderaannemers en leveranciers.

Met de vestiging in Eindhoven en samenwerking met Loomans Bouwbedrijf wordt er een volgende stap in de uitbreiding en groei van de dienstverlening gezet. De groei zal zich de komende jaren vooral in Eindhoven en Vlaanderen bevinden.

De klanten worden tot op heden al bediend vanuit de vestigingen in Nuth (Nl.), Beringen(B) en de nevenvestiging in Roermond (Nl.).