Dagelijks onderhoud (niet-planmatig)

Toepassingsgebied

Wij voeren dagelijks onderhoud uit aan woningen en gebouwen, ondermeer voor vastgoedbeheerders, woningcorporaties/ huisvestingsmaatschappijen en organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen. Dit kan gaan van kleinschalige reparaties en het verhelpen van storingen tot mutatieonderhoud.

Onze troeven

Onze ervaren vakmensen zijn snel inzetbaar om uw dagelijks onderhoud uit te voeren, met een optimale kwaliteit en tegen de gunstigste kosten. Het is ons doel om zo snel en efficiënt mogelijk de woon-, zorg-, leer- of werkomgeving weer comfortabel te maken.

Processen en producten worden voortdurend geoptimaliseerd met als doel onze diensten steeds sneller, beter en goedkoper te maken. Samenwerking en bundeling van kennis en ervaring is hierbij ons uitgangspunt.

We beschikken over een Klant contact Center waarmee wij rechtstreeks de klachtenmeldingen aannemen, beoordelen, coördineren en uitvoeren. Grote hoeveelheden meldingen kunnen op deze wijze door ons gespecialiseerd team worden behandeld, inclusief maatwerk rapportages en terugkoppelingen voor onze klanten. Via ons klantportaal kan onze klant op ieder gewenst moment de status van de meldingen raadplegen.