Klachtenonderhoud

Toepassingsgebied

We staan borg voor een snelle en efficiënte afhandeling van klachten. Bij de planning wordt rekening gehouden met de omstandigheden en de wensen van bewoners en/of gebruikers. We voeren ondermeer klachtenonderhoud uit voor vastgoedontwikkelaars, woningcorporaties / huisvestingsmaatschappijen en organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen.

Onze troeven

Onze ervaren vakmensen zijn snel inzetbaar om uw onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, met een optimale kwaliteit en tegen de gunstigste kosten. Het is ons doel om vlot en gericht opnieuw een comfortabele woon-, zorg-, leer- of werkomgeving te creëren.

We beschikken over een Klant contact Center waarmee wij rechtstreeks de klachtenmeldingen aannemen, beoordelen, coördineren en uitvoeren. Grote hoeveelheden meldingen kunnen op deze wijze door ons gespecialiseerd team worden behandeld, inclusief maatwerk rapportages en terugkoppelingen voor onze klanten. Via ons klantportaal kan onze klant op ieder gewenst moment de status van de meldingen raadplegen.