Modulair bouwen bFLEX

FLEX biedt kant-en-klare oplossingen om je woning uit te breiden. Is je woonkamer te klein? Wil je een bijkomende badkamer aanbouwen? Of ben je op zoek naar extra ruimte om te spelen, slapen, werken, … dan bieden we je hapklare oplossingen aan. Onze woonoplossingen zijn leverbaar binnen 12 weken, en zijn op 1 of 2 dagen ter plaatse opgebouwd!

Waarom kiezen voor bFLEX?

(TIJDELIJKE) WOONUITBREIDING, ONTWORPEN MET OOG VOOR COMFORT, ENERGIE EN UNIVERSEEL DESIGN

Ontworpen voor jong & oud in verschillende stijlen

Duurzame en herbruikbare materialen

Energiezuinige unit met zonnepanelen als optie *oriëntatie navragen

Aanpasbaar in de tijd

 

MAKKELIJK
Eén aanspreekpunt
Snelle plaatsing

24 uur service!

BETALING OP MAAT
Te leasen voor een periode van 1, 3 of 9 jaar
Aan te kopen met mogelijkheid de module later te laten verwijderen

Toepassingsgebied

We bouwen volgens de laatste modulaire technieken, met hightech modulaire units die kant-en-klaar geleverd worden op de bouw, voorzien van de benodigde installaties en afwerking. Dit biedt talloze voordelen voor de opdrachtgever zoals een aanzienlijke kostenbesparing, een zeer snel bouwproces, stipte planning en een vaste prijs vooraf.

Troeven

We werken met ervaren projectleiders en uitstekende, eigen vakmensen. In onze innovatieve en interdisciplinaire manier van denken en (samen)werken stellen we betrokkenheid met mens en omgeving voorop. We kunnen steeds rekenen op een geselecteerde groep van onderaannemers en leveranciers die dezelfde hoogstaande kwaliteit als ons leveren en hun afspraken nakomen.