Niet planmatig onderhoud

Toepassingsgebied

Wij zijn een betrouwbare partner voor niet-planmatig onderhoudswerk, bijvoorbeeld naar aanleiding van klachten, of als er sprake is van mutatieonderhoud en schadeonderhoud. We voeren onderhoudswerkzaamheden uit in opdracht van ondermeer vastgoedbeheerders, woningcorporaties en organisaties als zorginstellingen en scholen.

Onze troeven

Onze ervaren vakmensen zijn snel inzetbaar om uw niet-planmatig onderhoud uit te voeren, met een optimale kwaliteit en tegen de gunstigste kosten. Met onze dienstverlening willen we bestaand vastgoed in stand houden, verbeteren en verduurzamen. Door ons netwerk van gespecialiseerde partners en onze gedigitaliseerde werkprocessen kunnen we snel de juiste oplossing bieden en onze klanten maximaal ontzorgen en informeren.

We beschikken over een Klant contact Center waarmee wij rechtstreeks de klachtenmeldingen aannemen, beoordelen, coördineren en uitvoeren. Grote hoeveelheden meldingen kunnen op deze wijze door ons gespecialiseerd team worden behandeld, inclusief maatwerk rapportages en terugkoppelingen voor onze klanten. Via ons klantportaal kan onze klant op ieder gewenst moment de status van de meldingen raadplegen.