Ontstoppingsunit

Toepassingsgebied riool storingsunit & mogelijkheden:

1.  Ontstoppings-unit;

Ontstoppen en rioolreiniging-unit is volledig uitgerust  met vakkundig personeel om  gebreken (storing) aan uw riool te verhelpen.  Onze storingsunit beschikt over een 150 bar hogedrukpomp,  geschikt voor 40 tot 300mm riool en een diversiteit aan spuitkoppen. Professioneel track en tracé voorziening, frees- en veerapparatuur tevens handgereedschap en geringe materialen voor het verrichten van kleine reparaties (sifons, ontstoppingsstukken en dergelijke).

2.  Rioolinspectie;

Detecteren van de gebreken in uw rioolstelsel doormiddel het inzetten van een kleuren  camera -inspectie, elke is voorzien door een track  entracé voorziening,  welke zorgt voor nauwkeurige navigatie en plaatsbepaling van de storing cq. gebreken, binnen uw riool-systeem.

3.  Reukoverlast detectie;

Rookmachine met ventilator voorziening t.b.v. het inblazen van nevel  op  een  willekeurige  riool. Eén van de belangrijkste eisen die aan een rioolstelsel wordt gesteld, is dat het reukdicht moet zijn. Door rioolstank te detecteren, eventuele rattenoverlast of luchtstromen nabij vetafscheiders welke een veelal vervelende  reukoverlast veroorzaken. Rooknevel detectie kent veel mogelijkheden binnen de woningbouw en horeca aangelegenheden.

4. Rioolrenovatie, aanleg en herstel;

Door de diversiteiten  van gebouwen en leefomgeving  en daarbij horende techniek is het veelal nodig, om in een persoonlijk contact met U, Uw wensen binnende organisatie een klantgerichte maatgevende offerte aan te bieden. Van de Kreeke kan u met deskundigheid en complete samenwerking voorzien van een passende prijsopgave.