Sangers riooltechniek

Sangers Riooltechniek is het adres voor rioolreiniging, verstoppingen en riooltechniek. U kunt ook bij ons terecht voor stankoverlast en rattenbestrijding. Wij pakken de problemen aan bij de bron.

Wij doen er alles aan om de storing waarvoor u belt zo snel mogelijk op te lossen. Onze vakkundige medewerkers hebben jaren ervaring en lossen de meest gangbare problemen zeer snel voor u op.

Bij Sangers Riooltechniek staat de klant centraal. Wij doen er alles aan om uw problemen zo snel mogelijk met zo min mogelijk overlast op te lossen. Sangers Riooltechniek staat bekend om haar service, kwaliteit en goede prijsstelling.

 

Klik hieronder om de website van Sangers Riooltechniek te bezoeken.

Rioolreiniging

Is uw riolering verstopt? Sangers Riooltechniek is uw deskundige partner als uw riool verstopt is in Limburg en omgeving. Dankzij speciale rioolinspectie technieken zijn we dé expert voor uw rioolreiniging. Sangers helpt u gemakkelijk en snel wanneer uw riolering verstopt is.

Verstopte afvoer

Heeft u last van een verstopte afvoer, of uw afvoer loopt slecht door? Laat Sangers Riooltechniek dan uw afvoer ontstoppen. Wij zijn een ervaren ontstoppingsbedrijf. Onze ontstoppingsunit beschikt over alle gereedschappen om de rioolontstopping snel en vakkundig uit te voeren. Met de vakkundige hulp van Sangers Riooltechniek bent u gemakkelijk en snel van zowel uw riool verstopping, als uw verstopte afvoer af!

Stankoverlast

Heeft u een probleem met stankoverlast in en rondom het huis? Dat komt vaak door problemen met het riool. Wij zoeken uit waar de stankoverlast vandaan komt en verhelpen het vervolgens snel.

Inspectie riolering

Loopt uw afvoer slecht door? Met speciale rioolinspectie is na te gaan of uw riolering verstopt is. De moderne technieken die Sangers gebruikt zorgt voor direct resultaat. Wij kunnen het hele traject voor u oppakken. Denk hierbij aan het vaststellen en lokaliseren van het probleem, tot en met het vinden en toepassen van de juiste oplossing. Sangers Riooltechniek is dé partner voor rioolinspectie.

Ratten bestrijden

Heeft u een hardnekkig ratten probleem? Wij kunnen deze ratten bestrijden voor u bij de bron, door bijvoorbeeld een kapotte rioleringsbuis of put te repareren. Naast het bestrijden van het acute probleem, helpen wij u met de juiste nazorg waardoor de probleem niet terugkeren.

Riooltechniek

Het aanleggen van rioleringen is specialistisch werk dat door ervaren monteurs uitgevoerd dient te worden. Wij kunnen u helpen bij de aanleg van rioleringswerken. Wij werken op basis van een offerte of op basis van regie. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, of via een e-mail naar e-mail. Bellen kan natuurlijk ook (045-5232555). Voor de beste riooltechniek moet u bij Sangers Riooltechniek zijn.