Wozoco Schandelermolen in Heerlen

Woonzorgcomplex inclusief aanleunappartementen


Toepassingsgebied

Wij bouwen duurzame appartementen voor ontwikkelaars of huisvestingsmaatschappijen/ woningcorporaties. We realiseren appartementsgebouwen, serviceflats/ zorgappartementen voor verkoop of verhuur, enz. De projecten kunnen door ons turn-key aangenomen worden. Bij sommige projecten realiseren we enkel de ruwbouw.

Onze troeven

We werken met ervaren projectleiders en uitstekende, eigen vakmensen. Daarnaast kunnen we rekenen op een geselecteerde groep van onderaannemers en leveranciers die dezelfde hoogstaande kwaliteit leveren en hun afspraken nakomen.

Door het toepassen van lean methodieken kunnen we projecten sneller en met minder faalkosten uitvoeren.

 

Residentie Schandelermolen

Residentie Schandelermolen biedt een mogelijkheid op ‘verzorgd wonen’ voor 16 ouderen met een geheugenstoornis in onze prachtige zorgstudio’s. Deze kamers, met een minimale oppervlakte van 20 m², beschikken over een woon/slaapkamer met eigen sanitair. Ook is er in Heerlen een mogelijkheid voor echtparen om zelfstandig te gaan wonen in één van onze 10 luxe aanleun-appartementen, waarvan er 2 penthouses zijn. Alle woningen mogen door de bewoners zelf ingericht worden. Voor meer informatie kunt u hier klikken.