Serge Vreuls (49) neemt algemene leiding Habenu-van de Kreeke en van de Kreeke bedrijven op

We zijn fier u heden te kunnen aankondigen dat de aandeelhouders van Habenu-van de Kreeke Groep en van de Kreeke Beheer, dhr. Serge Vreuls heeft benoemd tot algemeen directeur, zowel voor onze Belgische als Nederlandse activiteiten.

Serge begon zijn carrière in 1993 bij van de Kreeke wegenbouw als boekhouder. Na een mooie carrière binnen het bedrijf werd hij in 2005 benoemd tot financieel directeur. Vanaf 2010 was hij verantwoordelijk voor het Nederlandse deel van de bedrijven. Per 1 november 2019 is hij algemeen directeur van de hele groep.

Serge Vreuls: “Het is voor mij een hele eer het vertrouwen te krijgen van de families van de Kreeke en Habets om de algemene leiding op mij te nemen. Mijn focus zal erin liggen de strategie verder uit te rollen. Enkele speerpunten zijn ongetwijfeld onze eigen academie, de verdere digitalisering en de focus op ons menselijk kapitaal.”

Met de aanstelling van Serge Vreuls zal Bas van de Kreeke, de belangrijkste aandeelhouder, meer tijd krijgen om te ondernemen en te innoveren.

Bas van de Kreeke: “Het is met veel vertrouwen dat ik het bedrijf in handen geef van Serge en ons ervaren management-team. Ik ben en blijf de trouwste supporter van dit mooie bedrijf. Voor mij komt er nu tijd vrij om nog meer te focussen op innovatie en ondernemen. De wereld verandert razendsnel en ik zie hierin niets dan kansen. Ik zal me inzetten om nieuwe concepten te ontwikkelen die wellicht ook voor het bedrijf weer nuttig zullen zijn.”

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke vormen samen een groep bedrijven actief in de wegenbouw, bouw, leiding- en betontechniek en vastgoedservice, die alle bouwfacetten tot in de puntjes beheersen. De bedrijvengroep heeft 220 medewerkers en zet 60 miljoen euro om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland.