van de Kreeke benoemt Laurent Habets tot adjunct directeur wegenbouw

We zijn fier u heden te kunnen aankondigen dat de raad van bestuur van van de Kreeke Beheer ing. Laurent Habets (38) heeft benoemd tot adjunct directeur wegenbouw, zowel voor onze Belgische als Nederlandse activiteit.

 

Laurent begon zijn carrière in 2001 bij van de Kreeke wegenbouw en deed alle nodige ervaring op in zijn functies als calculator, werkvoorbereider, projectleider en manager. Hij bouwde een stevig netwerk op in Belgisch en Nederlands Limburg.

Bas van de Kreeke: “Laurent is oprecht en geeft zijn team alle ruimte om zich te ontwikkelen. Hij werkt graag met opdrachtgevers en partners samen op basis van vertrouwen. Deze waarden behoren tot ons DNA. Laurent zal dan ook een voorname rol spelen in de strategische keuzes die we als bedrijf zullen maken. We zijn verheugd dat we deze belangrijke functie intern hebben ingevuld en wensen Laurent alle succes toe.”

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke vormen samen een groep bedrijven actief in de wegenbouw, bouw, leiding- en betontechniek en vastgoedservice, die alle bouwfacetten tot in de puntjes beheersen. De bedrijvengroep heeft 200 medewerkers en zet 50 miljoen euro om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland.