Wij zoeken 50+ers om mee te werken aan het innovatieproject BENO’LIM !

Herinner je ons project Mutatie + ? In dit Vlaamse proeftuin project renoveerden we woningen op 10 dagen tijd met oog voor energie, comfort en universal design.

Het resultaat: vlot toegankelijke en praktisch bruikbare woningen, met een comfortabel binnenklimaat én een mooie lichtinval.

Warsco, Habenu-van de Kreeke en Thermad-Brink willen in het project BENO’LIM een stapje verder gaan !

BENO’LIM ontwikkelt een virtuele catalogus specifiek voor 50+’ers met interesse voor een comfortabele woninguitbreiding …

In de catalogus kan je snuisteren om ideeën op te doen. Hierbij kan je onze units zelf vorm geven op jouw maat: om virtueel te zien wat je later echt bouwen wil !

 

Om deze catalogus uit te tekenen, zoekt BENO’LIM 50+’ers voor een interactieve ontwerp sessie, die plaats vindt op donderdag 27 september van 13.30 tot 16.00 bij Warsco Units te Genk.

Voorkennis is niet nodig. Je persoonlijke mening is ons goud waard.

Hou je van een gezellig middagje uit ? Wil je graag weten waar ons bedrijf momenteel mee bezig is ….en help je ons graag mee een stapje vooruit ?

Schrijf je dan in voor 20/9 via een mailtje naar gvanham@habenu-vandekreeke.com. Of bel ons op het nummer +32491.86.17.17 (Ann) en +316-14 461 914 (Gerdie). Voor eventueel gezamenlijk vervoer neem contact op met ons.