KRACHTIG VOOR MORGEN

Duurzaamheid is bij Van de Kreeke Groep geen hol begrip. Het zit verweven in ons DNA. Het is geen leuze die we roepen, het is een filosofie die we leven.

Duurzaamheid gaat bij Van de Kreeke Groep verder dan ‘zorgen voor het klimaat’. Duurzaamheid gaat bij Van de Kreeke Groep over zorgen voor morgen.

Alle duurzaamheidsinitiatieven binnen Van de Kreeke Groep krijgen het label KRACHTIG VOOR MORGEN. Zo kies jij, samen met ons, op een heel eenvoudige manier voor duurzaamheid… in AL zijn aspecten.

 

Word ook ‘Krachtig voor morgen’

Wil jij gemoedsrust over jouw duurzaamheidsaanpak?

Dat kan, met een plan.

 

Samen kijken naar jouw duurzaamheidsverhaal?

Van de Kreeke Groep gelooft in de kracht van duurzaamheid

Duurzaam advies

Tegenwoordig slaat iedereen je om de oren met informatie over producten en diensten die je helpen verduurzamen. Het uitpluizen van deze informatie kost tijd. En tijd is ons meest kostbare bezit.

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen nood. Als meest veelzijdige bouwbedrijf hebben wij een 360° kijk op ALLES wat met de bebouwde omgeving te maken heeft… en dus ook op alle duurzaamheidsaspecten ervan.

En die kennis stopten we allemaal in Oscar, onze duurzaamheidsexpert. Oscar heeft een duidelijk zicht op alle duurzaamheidsinitiatieven binnen de groep én een legertje experten ter beschikking om hem technisch te ondersteunen.

CONTACTEER OSCAR

Bel NEDERLAND
BEL BELGIË

Duurzaam aangepakt

 

Als groep ontwikkelden we een methode om tot dat advies te komen. Noem het hoe je wil… een audit, een doorlichting, een duurzaamheidsscan… het resultaat is een adviesrapport waar je wat mee kan. Kan, niet moet.

DE GEMIDDELDE DOORLOOPTIJD VAN HET TRAJECT IS TWEE MAANDEN

Stap 1: Bel Oscar

De eerste stap is vaak de moeilijkste. Maar wij maken het jou heel gemakkelijk. Je belt naar Oscar via het nummer 06 21828908 (NL) of 0493 090081 (BE).

Stap 2: Kennismaking

Op basis van het telefoontje gaat Oscar zich goed voorbereiden op een kennismaking en een rondgang bij jullie. Lekker efficiënt, want ook dat is duurzaamheid.

Stap 3: Rondgang

We organiseren een rondgang op jullie site/locatie. Binnen, buiten, gebouwen, omgeving, mensen… Alles wordt in kaart gebracht om straks gefundeerd advies te kunnen leveren.

Stap 4: Verduidelijking

Indien nodig houden we verdiepingsgesprekken met de nodige stakeholders uit de organisatie.

Stap 5: Workshop

Het hoogtepunt van het traject is een workshop met de gebruikers / bewoners en de eigenaar van de faciliteiten om de wensen van beide op elkaar af te stemmen.

Stap 6: Presentatie advies

Nu kunnen we perfect voorbereid voor jou aan de slag. Geef ons wat tijd, want hey… we doen het wel graag goed. Op een afgesproken datum komt Oscar jullie de mogelijkheden presenteren.

Duurzaam opgesteld

Je krijgt van ons een rapport. In dat rapport beschrijven we al jouw opties. Allemaal. Binnen en buiten. Op een overzichtelijke manier krijg jij een samenvatting van de initiatieven die jou naar een volgend duurzaamheids-niveau tillen. Sowieso heb je een fantastische basis voor jouw rapporteringsverplichting. 

 

Duurzaam uitgevoerd

Rome is niet op één dag gebouwd. En dat moet ook helemaal niet. De uitvoering van jouw duurzaamheidsplan bepaal je zelf. Je kiest wat we wel of niet uitvoeren. Gaan we in één weg all they way? Verwezenlijken we bepaalde delen nu, en parkeren we anderen tot later? Of misschien is het helemaal nog niet de bedoeling om iets uit te voeren maar wil je wél het plan en budget hebben liggen? Jouw tempo bepaalt dat van ons.

 

Word ook ‘Krachtig voor morgen’

Samen kijken naar jouw duurzaamheidsverhaal?

Bel NEDERLAND
BEL BELGIË
Jouw adviesrapport:
  • vertelt WAT je kan doen en eigenlijk al gedaan zou moeten hebben;
  • in welke VOLGORDE je dat best doet;
  • welke SUBSIDIES je voor jouw inspanningen kunt krijgen;
  • welk het INVESTERINGSPLAN is dat er tegenover staat;
  • én… niet onbelangrijk: je krijgt een duidelijk en gestructureerd inzicht in de TERUGVERDIENTIJD.

Kosten

De grootste investering die we van je vragen, is ‘tijd’. Onze inspanningen voor de analyse verrekenen we achteraf met de vervolgopdracht(en). Je weet sowieso op voorhand waar je aan toe bent.

Subsidiemonitor

Als kers op de taart implementeren wij voor jou een subsidiemonitor in jouw adviesplan. Dreigen bepaalde subsidies te vervallen die in jouw plan staan? Dan brengen wij jou daarvan op de hoogte. Een subsidie mislopen zou immers zonde zijn.