Bedrijfsgebouwen

De bouw van een nieuw bedrijfspand kunt u aan ons toevertrouwen. Wij realiseren moderne bedrijfsruimten die aansluiten op uw wensen wat betreft bouwmethode, duurzaamheid en esthetica. Ons team adviseert en begeleidt u van a tot z bij de bouw van uw nieuwe kantoorpand, showroom, winkelruimte, supermarkt of bedrijfsverzamelgebouw.

Showrooms

KMO’s – MKB’s uit alle sectoren kunnen bij ons terecht voor de realisatie van hun showroom plannen. Wij bouwen betaalbare en kwalitatief hoogwaardige toonzalen om uw bedrijf in de kijker te zetten, met een snelle turnaround en volgens de modernste bouwnormen.

Bedrijfsruimtes

Wij realiseren duurzame bedrijfspanden voor KMO’s – MKB’s uit alle sectoren. Wij zetten onze kennis en ervaring in om een efficiënte en prettige werkomgeving te creëren waar ondernemers willen zijn.

Kantoren

Wij realiseren toekomstgerichte, energie-efficiënte kantoorgebouwen, ateliers en andere commerciële werkomgevingen voor bedrijven of vastgoedontwikkelaars. In samenwerking met de klant streven we naar een goed doordachte en gezonde kantoorruimte die de organisatie vlotter, sneller en efficiënter laat draaien.

Supermarkten

Wij verzorgen de bouw van supermarkten en superettes waarbij we de wensen van de opdrachtgever vertalen naar een winkelpand waar het prettig winkelen is. Door pro-actief mee te denken over het gebouw en de uitvoering slagen we er in om binnen budget en planning te werken.