Infra Service

Infra Service maakt deel uit van Van de Kreeke. Wij werken voor een groot aantal bedrijven, stichtingen en overheden in heel Nederlands en Belgisch Limburg. Voor deze partijen zijn wij de vaste partner op het gebied van infrastructuur.

Wij voeren kleine infrastructurele werken uit. Daarbij ligt onze focus op (preventief en correctief) onderhoud en nieuwaanleg. Denk aan onderhoud van verhardingen, het oplossen van rioolproblemen en wateroverlast, de plaatsing van straatmeubilair en het uitvoeren van kleine uitbreidingen van verhardingen en rioleringen.

Ook kunt u bij ons terecht voor een onafhankelijk advies over o.a. waterproblematiek, asfaltverhardingen en elementenverhardingen. Of voor het opstellen van (meerjaren) onderhoudsplannen inclusief begrotingen en nulopnames van uw buitenterrein/openbare ruimte.

Verwacht bij ons de beste oplossing voor uw probleem. We zijn daarbij open in onze communicatie, houden de lijnen kort en maken waar wat wij u beloven. Daar mag u ons altijd op aanspreken.