Know-how in Installatie technieken

Onze Installatietechniek-afdeling is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met water, riool, verwarming en elektriciteit. Of het nu gaat om het aanleggen van water- en riolering, het verzorgen van centrale verwarmingssystemen, of het aanleggen en beheren van elektrische installaties, wij staan garant voor vakmanschap en zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand altijd comfortabel en functioneel blijft.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk
Leidingen aanleggen
Lekkage verhelpen
Legionella

Centrale verwarming

Centrale verwarming
CV-Ketel vervangen
Onze duurzame oplossingen
Vloerverwarming

Service en onderhoud

Voordelen van onderhoud
Frequentie
Kosten besparen
Onderhoudscontract

Ventilatie

Duurzame oplossingen
Warmteterugwinningsunit (WTW)
Airconditioning (Airco)

Elektra

Elektriciteit aanleggen
Elektriciteit beheren
Elektriciteit verduurzamen
Besparen

Verduurzamen

Zonnepanelen
Warmtepompen
Infra rood verwarming

Opleidingen monteurs

Sinds begin 2024 zetten wij ons in voor een verbeterde scholing van onze leerling-monteurs elektrotechniek. We combineren theoretische kennis met praktische vaardigheden, essentieel voor de hedendaagse techniek. We merken dat standaardopleidingen vaak niet volstaan, vooral als het gaat om essentiële vaardigheden zoals buizen buigen, draad trekken en afmonteren.

Daarom hebben we Piet Besseling, een gepensioneerde elektrotechniekleraar, ingeschakeld voor gespecialiseerde trainingen. Piet gebruikt zelfgemaakt lesmateriaal en geeft op dinsdag- en donderdagmiddag les aan twee groepen.

Bekijk onze nieuwe video om een indruk te krijgen van de trainingen en zie met eigen ogen hoe de kennis in de praktijk wordt gebracht.

Chris Gorissen

Chris@gorissenitb.nl

Weerterveld 22
6231 ND Meerssen
T: +31 (0) 43 364 12 35