Veelzijdig in bouw

Van de Kreeke en Habenu-van de Kreeke

‘De betrokken partners voor professionele opdrachtgevers die samenwerken aan een kwalitatieve omgeving’

 

Facts and Figures

Werknemers
Mannen
Vrouwen
Arbeiders / CAO personeel
Kantoor
Bedrijven
Vestigingen
Omzet in miljoen
Gemiddelde diensttijd
Gemiddelde leeftijd

Samenwerken als één bedrijf

Van de Kreeke bedrijven en de Habenu-Van de Kreeke bedrijven bundelen samen meer dan 155 jaar ervaring om haar klanten integrale
bouwkundige en infra-structurele oplossingen te bieden. Van concept tot realisatie, service en onderhoud.

Van de Kreeke is sterk in maatwerk en biedt expertise op het vlak van wegenbouw en dienstverlenende speciale technieken zoals onderhoud, betonrenovatie en leidingtechniek.

Habenu-van de Kreeke is een vooraanstaand bouwbedrijf dat veel aandacht schenkt aan het ‘ontzorgen’ van klanten.

In 1935 plantte Harrie Habets in Nuth het zaadje voor zijn bouwbedrijf. Vijftien jaar later deed Huib van de Kreeke hetzelfde in Stein. De twee kenden elkaar, respecteerden elkaar en vonden elkaar in de jaren erna regelmatig op de bouwplaats.   

Die onderlinge band bleef altijd bestaan, ook toen in de bedrijven van Harrie en Huib de tweede en derde generaties zich aandienden. Beide organisaties groeiden. Los van elkaar, maar altijd in de buurt van elkaar.

In 2015 fuseerden de bouwbedrijven van Van de Kreeke en de Habets Bouwgroep. Sindsdien zijn we als organisatie niet alleen de hoogte in gegroeid, maar vooral ook naar elkaar toegegroeid. De kruinen van onze bedrijven zijn nauw met elkaar vervlochten geraakt. 

Decennia later zijn we nog altijd diepgeworteld in Limburg. We hebben een stevige kern met bouw en infra, en daarnaast een aantal specialistische zijvertakkingen. Dagelijks werken we als partners voor onze professionele opdrachtgevers aan de realisatie van kwalitatieve omgevingen. Dat doen we met een team van betrokken medewerkers. 

De omgevingen die wij creëren zijn duurzaam en prettig om in te wonen, werken, leren of recreëren. Het zijn plekken waar iedereen kwaliteit van leven vindt. Bijvoorbeeld rondom een solitaire eik die er jaren geleden is geplant.

Oplossingen
Contact