Zorggebouwen

Als bedrijf zijn we al vele jaren actief in de zorgbouw. Een markt die sterk in ontwikkeling is o.a. door de sterke vergrijzing in ons werkgebied Nederlands en Belgisch Limburg. Wij realiseren innovatieve woonzorgoplossingen voor diverse doelgroepen zoals ouderen en mensen met een beperking. Daarbij treden we bij voorkeur op als fullservice partner en zijn we bij een project betrokken van ontwerp tot turnkey realisatie.

Zorgappartementen

Commerciële of publieke opdrachtgevers zetten in op duurzame zorgunits als toekomstgerichte oplossingen voor de vergrijzing. Wij bouwen functionele en comfortabele units die voldoen aan de toekomstige normen van assistentiewoningen en zijn aangepast op de behoeften en noden van zelfstandig wonende senioren.

Zorgcomplex

Met de bouw van functionele, duurzame woonzorgcentra bieden wij commerciële of publieke opdrachtgevers toekomstgerichte oplossingen voor de vergrijzing. Onze rusthuizen zijn een plek waar senioren in alle comfort, veiligheid en vrijheid kunnen leven, in harmonie met de omringende omgeving en met alle nodige diensten en zorg binnen handbereik.